Algemene voorwaarden

  1. Aansprakelijkheid: Anabolen 365 aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor het gebruik van producten en/of opgevolgde adviezen. De koper draagt te allen tijde het eigen risico voor het gebruik van onze producten.

  2. Fouten en Aanpassingen: Anabolen 365 is niet verantwoordelijk voor onopzettelijke tik-, zet- en/of drukfouten die mogelijk leiden tot een verkeerde verkoopprijs op de website. Eventuele fouten worden zo spoedig mogelijk gecorrigeerd.

  3. Gezondheidsconsultatie: Wij adviseren klanten voorafgaand aan een bestelling contact op te nemen met een arts om hun gezondheidstoestand te bespreken en eventueel bloedonderzoek te laten doen voor aanvang van een kuur.

  4. Eigen Verantwoordelijkheid: Klanten zijn zelf volledig verantwoordelijk voor problemen, bijwerkingen of ongemakken die voortvloeien uit het gebruik van onze producten.

  5. Importverantwoordelijkheid: Klanten dragen zelf de verantwoordelijkheid voor het importeren van producten naar hun woonplaats of het opgegeven afleveradres.

  6. Informatieve Adviezen: Alle verstrekte adviezen zijn louter informatief van aard en vervangen geen advies, recepten of verwijzingen van een erkende arts.

  7. Ontslag van Aansprakelijkheid: Door een bestelling te plaatsen, ontslaat de klant Anabolen 365 van alle verantwoordelijkheden, zowel medisch als andere, die voortvloeien uit de aankoop of het gebruik van onze producten.

  8. Bestelgegevens en Retournering: Anabolen 365 is niet verantwoordelijk voor onjuist ingevulde bestelgegevens. Retournering van geld bij annulering van een bestelling is niet mogelijk. Alternatief kan de klant andere producten of merken kiezen voor hetzelfde bedrag.

  9. Gebruik van Webwinkel: Door een bestelling te plaatsen op Anabolen 365, aanvaarden klanten de hier vermelde algemene voorwaarden. Klanten dienen bekend te zijn met de inhoud van deze voorwaarden en minimaal 21 jaar of ouder te zijn bij gebruik en/of lezen van de webwinkel.